Vilkår

KJØPSREGLER

Vi tilbyr designtjenester og salg av møblene våre via Internett. Produktene er unike, laget etter individuell bestilling.

Ved hjelp av kontaktskjemaet kan du enkelt stille et spørsmål eller bestille et prosjekt som ble tidligere avtalt og godkjent. For hver bestilling kan du legge inn en kommentar og forslag når det gjelder farger, dimensjoner og materialer. Etter å ha sendt henvendelsen, vil vi kontakte deg på e-post for å drøfte detaljene, den endelige prisen inkludert transport samt leveringsmåte.

Innsending av en forespørsel ved hjelp av kontaktskjemaet forplikter deg ikke til å kjøpe varene.

Bestillinger vil først gjennomføres etter at den endelige prisen er avtalt. Da må du betale forskudd på 50 % til firmaets konto.

Ta kontakt med oss ​​hvis du har spørsmål om våre produkter eller om hvordan du kan kjøpe dem.

VILKÅR FOR KJØP

Varene lages etter individuell bestilling, derfor kan prisene variere. Varene selges etter at følgene vilkår er oppfylt:

1. Detaljer er avtalt og bekreftet mellom kunden og prosjekterende.

2. Forskudd på 50 prosent er betalt; forskuddet anses som godkjenning av tidligere avtaler.

3. Kontaktinformasjon gis i skjemaet: Fornavn, etternavn, postadresse, telefonnummer, e-postadresse. Opplysningene vil kun brukes for å gjennomføre bestillingen.

4. Bli kjent med fanen Bruk. Der finner du egenskaper og tips for bruk. Du bør lese dem før du kjøper møbler fra oss.

INNBETALING

1. Kunden betaler 100 % av kjøpesummen. Etter at transaksjonen er fullført, vil vi utstede en kvittering eller faktura.

2. Kunden betaler 50 % av kjøpesummen (forskuddsbetaling – bankoverføring) ved bestilling, og de resterende 50 % (sluttbetalingen) betales ved bankoverføring før produktet sendes ut. Etter at transaksjonen er fullført, vil vi utstede en kvittering eller faktura.

Vi forbeholder oss retten til å endre prisen på produktet etter å ha bestemt prisen, å gjøre individuelle prisvurderinger relatert til detaljene som var avtalt i bestillingen, inkludere nye produkter i tilbudet, trekke produkter fra tilbudet, gjennomføre, annullere eller endre kampanjer.

FRAKT

Vi sender varene etter å ha mottatt hele beløpet for kjøpet.

Leveringsmåten avhenger av mengden og størrelsen av de bestilte varene. Bedriften vil tilby kunden den mest fordelaktige leveringsmåten. Bestillinger, avhengig av leveringsmåten, gjennomføres i tre former:

  • levering med bud
  • levering med egen transport
  • levering gjennom spedisjonsselskaper
  • det er også mulig å hente varene selv på avtalt sted og dato
  • leveringskostnader inkluderer ikke å bære varene inn i leiligheten/huset og heller ikke montering (med mindre annen er angitt for bestemte varer)

Vi forbeholder oss retten til å levere varene i separate forsendelser etter forhåndsavtale med kunden og bekreftelse via e-post eller telefon.

PERSONOPPLYSNINGSVERN

Alle opplysninger som gis er nøye beskyttet i samsvar med personvernreglene.

Opplysningene vil ikke bli utlevert til uvedkommende, med unntak av autoriserte myndigheter (politi, påtalemyndighet, domstoler osv.) – i tilfelle mistanke om lovbrudd på kundens side.

Når du bestiller, vil du bli bedt om å oppgi nødvendige opplysninger. Disse inkluderer personopplysninger og leveringsadresse.

Personopplysninger om kunden brukes kun for å:

- gjennomføre bestillingen, informere om nye produkter, tjenester og kampanjer som tilbys av studioet.

Opplysningene som gis ved bestillingen behandles også av følgende enheter i det gitte omfanget: Fornavn og etternavn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, angitt som leveringsadresse, blir utlevert til transportselskaper i form av en etikett/et fraktbrev som samtidig er en leveringsordre. Avhengig av valgt forsendelsestype, sendes varene via:

a) DHL/DPD/UPS/TNT budtjeneste

Kunden har rett til å få tilgang til sine personopplysninger når som helst og hat rett til å rette dem og be om at de blir slettet.
Den behandlingsansvarlige informerer om at kunden ikke er forpliktet til å oppgi sine personopplysninger, men nektelse av å levere dem vil forhindre riktig utførelse av tjenestene spesifisert i Reglene og ytelser som følger av kontrakten inngått mellom Norgeskap og kunden.
Personopplysningene vil være nøye beskyttet i samsvar med gjeldende regelverk. Den behandlingsansvarlige gjør alt som trengs for å sikre et passende sikkerhetsnivå for personopplysningene som lagres.

RETUR OG BYTTE

Varene som vi tilbyr er laget etter individuell bestilling. Varene kan ikke returneres eller byttes ut. Ved kansellering av bestillingen før levering, vil forskuddet på 50 % ikke refunderes.

GARANTI

Selgeren gir 12-måneders garanti på produktene.