Tilbud

Garasjeskap

 

SIKKERHET

Hvor viktig er sikkerheten til dine eiendeler for deg og dine nærmeste?
Har du ting hjemme eller i garasjen din som tar mye plass, og du vil gjerne oppbevare dem andre steder, men du har ingen slike steder?
Har du noen gang tenkt å sikre eiendelene dine mot andre folk?
Har det vært noe tyveri i nabolaget ditt, der du har garasje, så du må holde dine ting hjemme for sikkerhets skyld?
I så fall passer dette tilbudet utmerket for deg! Skapene våre har en sentral åpning og en lås som gjør at innholdet er godt beskyttet mot uvedkommende.
Kontakt oss og sammen vil vi forsøke å finne den beste løsningen for deg.

UNIKHETEN

Våre garasjeskap er laget etter kundens individuelle ønske. Vi tilbyr muligheten til å tilpasse skapene til ethvert rom, slik at du kan arrangere rommet på en best mulig måte. Et skreddersydd tilbud. Vi kan oppfylle selv de mest krevende forventningene!

MULIGHETER

Et garasjeskap åpner helt nye muligheter når det gjelder oppbevaring. Særlig for kunder med felles garasje kan det være en åpenbaring å få tilgang til låst oppbevaringsplass, bare noen få centimeter fra bilen. Den store fordelen med skreddersydde garasjeskap er at de kan tilpasses nøyaktig til den tilgjengelige plassen. Det betyr at det er mulig å utnytte området optimalt, og følge for eksempel ventilasjonskanaler eller søyler. Det gir en svært god plassutnyttelse, særlig sammenlignet med andre serieproduserte billige garasjeskap.

Mange av kundene våre oppbevarer sykler i garasjeskapet, noe som ellers er praktisk talt umulig i fellesgarasjer. En slik løsning gjør at sykkelen hele tiden er lett tilgjengelig, samtidig som den er godt skjult for nysgjerrige personer med uærlige hensikter. 

Barnefamilier setter særlig pris på å kunne oppbevare barnevogner, barneseter og andre store ting i garasjeskap. Det er svært praktisk når det gjelder ting som ellers alltid tar opp plass i bagasjerommet – også når den unge lovende ikke er med på tur.

I en oppvarmet garasje kan praktisk talt hva som helst oppbevares i et stål skap. Hvis området er frostfritt, kan det være et optimalt sted for alt fra verktøy og maling til sportsutstyr, julepynt eller andre ting som pakkes unna etter sesongen.

Et skreddersydd frittstående skap kan deles opp i flere forskjellige mindre skap, og gjerne kombineres med smarte belysningsløsninger. Det betyr at det egentlig bare er fantasien din som setter grenser for hva som kan oppbevares i garasjeskapet.

Kvalitet

Våre garasjeskap lages i stål av høy kvalitet, som enten er pulverlakkert eller sprøytemalt. Det betyr at de er ekstremt motstandsdyktige og holdbare, sammenlignet med enklere materialer som plast eller tre. Det er viktig å huske på dette aspektet i jakten på billige garasjeskap – det finnes dessverre mange underdimensjonerte produkter på markedet. Et plastskap vil sjelden oppfylle krav til verken sikkerhet, robusthet eller levetid.

Skreddersøm av garasjeskapene er også en viktig bidragende faktor når det gjelder kvalitet. Selv et metallskap av høy kvalitet kan skades hvis det utsettes for gjentagende mekanisk eller kjemisk påvirkning. Våre skreddersydde garasjeskap bygges slik at de passer optimalt inn i garasjen, og er godt skjermet fra skader. De kan tilpasses kriker og kroker, slik at de ikke er utsatt for påkjørsler eller slag, og det er dessuten mulig å plassere de opp i høyden fra gulvet.

Alle våre kunder har unike behov når det gjelder oppbevaring, noe vi tar høyde for når vi lager skreddersydde garasjeskap. Denne tilpasningen er også et aspekt ved kvalitetsbegrepet, og noe som skiller våre garasjeskap fra masseproduserte alternativer. Det er stor forskjell på et frittstående skap med et stort rom for sykler, sammenlignet med et garasjeskap med mange hyller for malingsbøtter og verktøy.

Det er også viktig å huske på at kvalitet og lang levetid er et godt valg for miljøet. Et stål skap kan brukes i mange, mange år – og materialer er dessuten svært velegnet for gjenvinning sammenlignet med for eksempel plast.